Logo
Vil du fylle næringslivet med mennesker som vil skape en bedre verden?
Raadgiverhuset
Arbeidsgiver
Raadgiverhuset
www.raadgiverhuset.no
Arbeidstittel
Headhunter - Konsulent - Rådgiver
Arbeidssted
oslo
Søknadsfrist
Snarest
Søk på stillingen
Raadgiverhuset Rekruttering ble etablert i 2005 og er et suksessrikt partnereid rekrutteringsselskap med vekstambisjoner. Selskapet har rådgivere med lang erfaring fra norsk og internasjonal næringslivsledelse, med bred bakgrunn fra ulike bransjer, et solid fagmiljø og en sterk research- og analyseavdeling. Raadgiverhuset har en bred kundekrets, fra små og mellomstore bedrifter til noen av Norges største selskaper, samt store Internasjonale selskaper. Vi holder til i nyrenoverte lokaler i Vika.

Headhunter - Konsulent - Rådgiver

 Kjært barn har mange navn, heter det jo – eller navnet skjemmer ingen. Hos oss kan du gjerne få hete det du vil, det viktigste er at du skal trives med å jobbe i et av de ledende rekrutteringsbyråene i landet. Du får muligheten til å jobbe med noen av de mest utfordrende og spennende kundene, hvor oppdragene er så viktige å løse til beste for både oppdragsgivere og kandidater at du får satt hele din kompetanse på prøve.
Vår misjon er  "Å fylle næringslivet med mennesker som vil skape en bedre verden", ikke mer ikke mindre ambisiøst ! Vårt fokus er samfunnsansvar og det gjennomsyrer alle våre prosesser og all vår utvelgelse av kandidater.

Nå søker vi flere nye kollegaer som skal arbeide med rekruttering av fagspesialister, topp- og mellomledere. Rådgiveren er selv ansvarlig for å drifte og etablere egen kundeportefølje. For å lykkes hos oss trenger du solid drifts- og ledererfaring samt et velutviklet salgsgen.

Vi kan love deg et miljø med noen garvede hodejegere som vil by på all sin kompetanse, erfaring, sjarm og pur arbeidsglede. Dette vil smitte over på deg og gi deg et fantastisk utgangspunkt for morsomme arbeidsdager, faglig og personlig utvikling og ikke minst grunnlaget for en fin karriere innenfor rekruttering og HR.

Her er noen av arbeidsoppgavene vi håper du vil finne like interessante som vi selv gjør:
  • skape, utvikle og forvalte egen kundeportefølje
  • utarbeide kandidatprofiler og kravspesifikasjoner
  • rekruttering av kandidater, søk, kvalitetssikring og utvelgelse
  • bruk av ulike verktøy og prosesser
  • jobbe tett med vårt research- og analyseteam

Du vil få en hverdag fylt av gode samtaler med interessante folk det virkelig er verdt å bli kjent med; våre kjære kunder, interessante kandidater til alle typer stillinger og nøkkelpersoner i en bransje i rivende utvikling. Vi ønsker oss utadvendte, initiativrike, selvstendige og uredde nye medarbeidere med på laget. En som forstår at dette er en gylden mulighet til raskt å lære seg et fag som vi andre må innrømme at vi har brukt en god del år på.

Kan du i tillegg huke av på disse punktene, er det ikke mye å lure på:                       
  • erfaring fra salg B2B og kunne vise til gode resultater
  • 2-3 års ledererfaring
  • stort nettverk i næringslivet
  • lengre drifts- og ledererfaring, gjerne også erfaring med rekruttering
  • helst høyere relevant utdanning

Jo, forresten, det er lettest å trives hos oss med en god porsjon humor!
Nå gleder vi oss virkelig til å høre fra deg!


 

Har du spørsmål om stillingen? Spør oss:
Trygve J. Moe
Trygve J. Moe
Audun Lyche Nordli
Audun Lyche Nordli
Managing Partner/Headhunter
audun@raadgiverhuset.no+47 938 59 788
RH
Besøksadresse
Munkedamsveien 59b, 0270 Oslo
Følg oss
Raadgiverhuset Rekruttering AS - Alle rettigheter 2024